Sunday, May 24, 2009

Paintball!: Tahniah semuanya..



Tempat: Paintball Zone..dekat-dekat Taman Impian Emas
Masa: 3.30petang - 5.30 petang
Tarikh: Sabtu, 23 Mei
Perkongsian yang mungkin mencetuskan satu lagi bidang sukan yang patut kita ceburi, PAINTBALL!!!!
Pada 23 Mei lepas, KRJ Johor bersama team pewaris berjaya mengadakan Perlawanan Paintball di Paintball Zone, Impian Emas. Seramai 27 orang tentera (20 lelaki, 7 perempuan) telah bertempur dan memang team otai tak boleh dikalahkan…champion la kirakan…Terimakasih juga pada Pak Long, Kak Fidah dan kak Amira yang bergegas dari program ABJZ di Segamat untuk bersama kami walaupun hanya datang menyokong dan makan..huhu
Selama ni tak sempat pun nak berprogram bersama team pewaris, nak ta’aruf dan sebagainya ... kali ni alhamdulillah dapat juga berkumpul dan beriadah walaupun tak semua, apa pun memang seronok dan puas.

Sedikit gambar-gambar untuk dikongsi bersama







lepas ni reramai pergi futsal esok, KBM, bla-bla, ...sesi TOT ABJZ Ahad malam..
nak tengok gambar lain klik kat bawah ni

1 comment:

+akufobia+ said...

wahaa.main tak puas.

SURE - SUkan REmaja 2009!!!