Friday, June 23, 2006

Futsal Sukan Piala Presiden JIM: KRJ Johor Naib Johan!

Assalamualaikum

...berkat usaha gigih kami...dan doa antum sume ... Alhamdulillah team futsall KRJ Johor telah mendapat no 2 dalam Kejohanan Sukan Piala Presiden JIM di Taiping pada hari hari sabtu 3 Jun baru-baru ni

Inilah coretan kami...
Pagi sabtu tuu sampai lambat........ tak sempat solat hajat beramai-ramai...lepas tu sebelum nak gi tempat main futsall ..beg hilang...pehhhh.....last2 jumpe kat tempat akhawat...(tak dapat orang beg pon jadi..hihihihi) lepast u lambat sampai kat tempat futsall...pemain-pemain ialah saif , syahir, zahid, amin mokri, ashraf amat, daeng saifullah, zikrie dan asyraf amin

game pon bermula.....
KAMI TEAM 2 (johor melaka n9 selangor perak)

Kite orang menang semua game.
Johor vs selangor(2-0) (zahid gol 1 ngan asyraf amat)
Johor vs melaka (3-1 ) (zahid gol 2 ngan zikriie satu)
Johor vs perak (3-1)
Johor vs n9 (3-1)

Lepas tu separuh akhir lawan kedah..pehh diorang main power gilerrr..
akhir nye (3-1) kiteorang menang..diorang kalah sbb kene psiko ngan syahir...hiihihih

FINAL bertemu semula Perak.. mase tu Daeng dah injured...kiteorang dah penat giler (mase tuu kul 4.30 .......makan tgh hari pon lom lagi) perak dapat tukar ramai pemain so (....diorang main tipu hantar 10 pemain...syarat 8 jee........) first half ok laa kiteorang leading (1-0) pastu sume pancit...dah tak larat...tapi perak tukar sume pemain so diorang ade tenaga baru..pehh lepastu bolos 2 gol.....sedih giler...

balik tuu kami buat bantahan kat urussetia....lepas tu urusetia tanye team perak .. mereka cakap mereka main 8 orang jeee ....pehhhh.. menyerap abis. ( kiteorang ade bukti yg diorang main 10 orang ..kiteorang ambik video....) tapi game ni buat dasar ukhwah.... jumpe pemain perak rupenye mereka budak hidayah ipoh.. diorang pernah tengok muke ana mase nadwah 2003...so ukhwah terjalin ....

special thanks KEPADA KRJJ sebab sponser latihan ngan baju sukan...
tak lupe pada sume abang2 yg melatih kami terutama salman h...
dan khas untuk pak long sebab tolong kami buat bantahan
....

jazakallahukhairan khasira sekali lagi kepada KRJJ sbb hantar kiteorang....
dapat jumpe KRJ tempat lain dan tanye diorang buat ape....so best laa sangat.....


saif (gol keeper)
sory laa sbb kalah final..insya allah lepas ni No 1

1 comment:

... said...

yeah...perak menang...team johore disponsor oleh al-ikhsan ke?

SURE - SUkan REmaja 2009!!!